Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-09@03:33:15 GMT

اعمال روزهای پایانی ماه صفر

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۴۹۷۷۱

کارشناس علوم قرآنی گفت: خواندن زیارت و دعا به ویژه زیارت مخصوص پیامبر اکرم(ص)، حضرت امام حسن مجتبی(ع) و علی‌بن‌ موسی‌الرضا(ع) در روزهای پایانی صفر بهترین عمل است که مردم می‌توانند انجام دهند.


به گزارش شریان نیوز،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی کارشناس علوم قرآنی درباره اعمال روزهای پایانی ماه صفر گفت: در این ماه اعمال زیادی وجود دارد به‌ ویژه سه روز پایانی ماه صفر که اکثریت مردم علاقه دارند در زیارتگاه‌ها حضور پیدا کرده و به زیارت و دعا مشغول باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: خواندن زیارت و دعا به ویژه زیارت مخصوص پیامبر اکرم(ص)، حضرت امام حسن مجتبی (ع) و علی‌ بن‌ موسی‌ الرضا(ع) بهترین عمل است که مردم می‌توانند انجام دهند.

این کارشناس علوم قرآنی در ادامه به اعمالی که می توان در روزهای پایانی ماه صفر انجام داد توصیه و اظهار کرد: درست است که اعمالی از قبیل دعا، روزه، نماز، حج و پیاده‌روی برای زیارت، اجر و پاداش دارد اما توصیه من این است که اگر افراد بتوانند دست مستمندان را بگیرند و مشکلاتی از آن ها حل کنند خدا و ائمه رضایت بیشتری خواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: در این روزها که زلزله کرمانشاه رخ داده است اگر کسی بتواند به زلزله زدگان این منطقه کمک کند تا مشکلات آنان رفع شود؛ ارزش زیادی دارد و امیدوارم مردم غیور ایران که در همه صحنه‌ها، رشادت و جوانمردی خود را نشان داده‌اند و در این روزها از کمک به مردم کرمانشاه دریغ نکرده اند، بیشتر کمک کنند تا این گرفتاری مقطعی برای مردم این منطقه رفع شود. در وضعیت فعلی لازم می‌‌دانم به تمام خانواده‌های داغ دیده تسلیت بگویم و برای همه مجروحان از خداوند عزیز شفای عاجل بخواهم.

منبع:میزان

دسته بندیایثار و شهادت

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی، در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی، گفت: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از دارو‌های تولید داخل بهبود یافته است.

وی افزود: بخش عمده داروی آنها از محل تولید داخل تأمین می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه تمامی دارو‌های بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، گفت: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان دارو‌های وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز تأمین دارو نیز انجام شد. امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز داروی این بیماران را تأمین کنیم.

محمدی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، افزود: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبود‌های مقطعی همین محدودیت‌های بین المللی است.

به گفته محمدی، در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری می‌کنیم و تلاش می‌کنیم در حد نیاز عزیزانی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر دارو‌هایی هستند که بعضاً هزینه اثربخشی آنها به اثبات نرسیده و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود.

محمدی افزود: عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبود‌ها بحث تولید داخل و نمونه خارجی باشد که طبیعتاً مکلف هستیم دارو‌هایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رییس جمهور حرم مطهر حضرت معصومه (س) را زیارت کرد
  • اعزام ۶۰۰ نفر به اردوهای راهیان نور غرب کشور
  • ضرورت تقویت همدلی و همبستگی در امت اسلامی
  • روزهای خاص لیگ یک از راه رسید
  • تاریخ دقیق افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ وزیر کار درباره رقم حقوق بازنشستگان چه گفت؟
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • گل‌های ثانیه پایانی بایرلورکوزن؛ ژابی آلونسو نمی‌بازد! / فیلم
  • اعمال محدودیت ترافیکی در قائم‌شهر